Mielelläni otan vastaan risut sekä ruusut :)

KIRJOITA MIELIPIDE

Minna & Samu

Suuret kiitokset Annikalle mahtavista hääkuvista! Kuvista tuli aivan upeita ja ne ikuistivat tunnelman todella hyvin. Annika on ammattitaitoinen, omistautunut, kekseliäs ja todella mukava kuvaaja. Hänellä oli koko ajan selkeä visio ja ohjeisti meitä hyvin, jolloin oli helppo olla kuvattavana. Voimme lämpimästi suositella häntä hääkuvaajaksi!

Karita

Annika on todella ammattitaitoinen kuvaaja ja voin lämpimästi häntä suositella. Haastavissakin kuvaustilanteissa osaa toimia rauhallisesti ja määrätietoisesti. Olemme joka kerta yllätyyneet positiivisesti! Odotuskuvat, perhekuvat, nb-kuvat ja lapsikuvat, kaikki olleet aivan huikeita.

Karoliina & Mikko

Suosittelemme lämpimästi Annikaa erilaisiin kuvauksiin! Yhteistyö on sujunut aina jouhevasti ja kuvaukset on toteutettu ammattitaidolla ilman kiirettä. Olemme olleet todella tyytyväisiä sekä huomenlahjakuvauksen että odotuskuvauksen kuviin, joissa huomioitiin sekä meidän ideamme että ehdotettiin uusia ideoita. Myös meikit kuvausten yhteyteen onnistuivat helposti Annikan kautta. Annikalla on silmää yksityiskohdille, hänen seurassaan on helppoa olla oma itsensä, hän huomioi asiakkaan toiveet ja kuvauksen jälkeen itselleen saa laajan kuvagallerian.

Jonna & Niko

Kiitos mahtavista hääkuvista! Suosittelemme Annikaa mielellämme kuvaajaksi. Yhteistyö sujui alusta asti oikein hyvin ja saimme Annikalta paljon ammattitaitoisia ideoita ja vinkkejä kuviin.

Tanja M.

Kiitos Annikalle kaikista meidän perheen kuvauksista ( hääkuvaus, lapsikuvaus ja perhekuvaus). Kuvia on ollut paljon ja ovat aina olleet hyvin mieluisia. Myös ulkopuolisilta ihmisiltä on tullut positiivista huomiota Annikan ottamista kuvista. Kuvaustilanteessa Annika on mielestämme pikkutarkka ja ohjaa kuvattavia hyvin ja tarkasti, minkä olemme kokeneet hyvänä asiana. Kuvauspaikat ovat olleet onnistuneita. Annikan kanssa yhteydenpito on ollut helppoa facebookin välityksellä ja kuvat ovat valmistuneet nopeasti.

Lotta P.

Suosittelen Annikaa suurella sydämellä! Annika on kuvannut molempien lastemme tähänastiset "tärkeimmät mittapaalut", vastasyntyneen kuvaukset, puolivuotiskuvaukset sekä esikoisemme 1-vuotiskuvauksen. Kuvat ovat olleet aina todella onnistuneita ja kauniita ja niitä on paljon! Annikan kanssa on ollut todella helppoa ja nopeaa sopia kuvausaikatauluista. Hän on iloinen ja todella ammattitaitoinen ihminen. 10+ +

Heini A.

Kiitos Annika poikamme kauniista 1- vuotis valokuvista sekä koko perheemme perhepotretista. Otit hienosti huomioon myös tyttäremme ei niin söpön turvonneen/mustansilmän. Saimme tapaturmasta huolimatta kauniit sisaruskuvat lapsistamme. Myös kuvaustilanne oli rauhallinen ja sujui hyvin. Iso plussa rekvisiitasta ja siitä, että tulit meille kotiin kuvaamaan.

Krista & Jyri

Katselimme Annikan hääkuvia yhdessä perheidemme kanssa ja moni ihmetteli, miten luontevia ja moni-ilmeisiä tilannekuvia hän oli juhlasta saanut -huomaamattomasti ja hienotunteisesti tilassa toimien. Arvostamme sitä, että Annika onnistui saamaan kaikista ympäristöistä ja tilanteista kauniita kuvia, vaikka emme yleensä tykkää olla kuvattavana ja meitä ensimmäisten potrettien aikana jännittikin. Viehättävät ja herkät kuvat puhuvat puolestaan ja palauttavat ihanan juhlapäivän muistot mieleen vielä vuosien jälkeen.

Kaisa & Teemu

Valokuvat puhuvat Annikan ammattitaidon puolesta ja niistä näkee, että hän rakastaa työtään,antaa sille kaikkensa ja tekee valokuvattavana olemisesta helppoa! Mutta lähes yhtä tärkeänä pitäisin sitä tapaa, jolla Annika omalla lämpimällä ja nauravaisella persoonallaan tuli osaksi hääpäiväämme ja teki siitä omalta osaltaan täydellisen, kiitos siitä! <3

Henna & Arttu

Ihana kuvaaja, joka tuntui ammattilaiselta heti ensi tapaamisesta lähtien!Kuvat olivat upeita ja häiden tunnelma vangittu juuri sellaisena kuin se meidän päivänämme oli :) Vieraat kiittelivät myös mukavasta kuvaajasta, joka osasi ohjeistaa kuvattaviaan. Yhteistyö oli mutkatonta ja sähköposteihin vastaaminen nopeaa! Kiitokset vielä ihanista kuvista Annika, olet huippu!

Sara & Joonas

Kiitos Annika! Yhteistyö sujui alusta loppuun hyvin ja saimme ihania muistoja hääpäivästämme. Kuvat ovat laadukkaita ja meidän tyylisiämme. Voimme hyvillä mielin suositella Annikan palveluita kaikille, etenkin hääpareille!

Hanna & Aatu

Kiitos ihanista hääkuvista! Suosittelemme lämpimästi Annikaa, sillä hän otti toiveemme hienosti huomioon ja osasi myös omilla ideoillaan saada kuvattaviin eloa. Myös vieraamme kehuivat jo juhlan aikana, miten ihana kuvaaja on. Valitsisimme ehdottomasti Annikan uudelleen!

Johanna & Antti

Annikalla on ammattitaitoinen, luova, kekseliäs ja lämmin kuvaustapa. Kiitos upeista kuvista!

Tanja & Teemu

Isot kiitokset hienoista hääkuvista! Kuvat olivat kauniita ja kuviin oli saatu yksityiskohdat hyvin esiin.

Tanja P.

Paljon kiitoksia loistavista kuvista! :-) Kuvat ovat värikkäitä, tyylikkäitä ja aiheen sopivia. Kävimme jo kaksi kertaa lastenkuvauksessa ja yhden kerran perhekuvauksessa. Lastenkuvauksessa oli ihana ja helppo tunnelma. Tyttöni tykkäsi kuvauksesta ja pääsi nopeasti vauhdin, nyt hän koko ajan kysyy milloin mennään seuraava kerta. Perhekuvauksessa kaikki perheenjäseneen pääsivät ”valokehään” ja saimme sitten hyviä kuvia. Kuvausprojekteissa oli aina hauskaa ja ne ovat meidän lemppareita! Olemme todella tyytyväisiä Annikan työnsä. Suosittelemme hänet kaikille!!! :-)

Katja R.

Suuret kiitokset todella hyvistä kuvista Annika! Sinä olet onnistunut saamaan minut hymyilemään ja olemaan aito kuvissa. Ennen kuvauksia minua jännitti hirveästi, mutta rentouduin melko pian kun näin, että olet todella mukava ja tultiin tosi hyvin toimeen. Kuvaustilanteet olivat mukavat ja hauskat. Vaatii ammattitaitoa saada kuvat onnistumaan niin pienessä tilassa. Nyt saatiin todella hyvät, laadukkaat kuvat :) Erinomaiset kuvat, kiitos!

Lilli & Juha

Ihanat kuvat otit Annika meidän juhlista! Otit huomioon toiveemme ja ikuistit päivämme tunnelmallisin kuvin. Vielä kerran suuret kiitokset!

Alla & Pasi

Kiitos mahtavista, upeista hääkuvista ja videosta! Oli helppo rentoutua ja nauttia valokuvaus prosessista. Annika, olet mielettömän mukava persoona ja asian ammattilainen, kiitos!

Maria & Karen

Suosittelemme ehdottomasti Annikaa valokuvaajaksi!
Joka kuvassa aidosti näkyy meidän ainutlaatuisen päivän ilo ja tunnelma. Kiitos hienoista hääkuvista vielä kerran!